TEKİRDAĞSPOR, ÇATALCASPOR’LA KARŞILAŞACAK

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 20. Haftasında Tekirdağspor’un rakibi İstanbul Bölgesi ekibi Çatalcaspor olacak.
Müsabaka 21 Şubat Cumartesi günü Namık Kemal Stadı’ında Saat: 14.00’da başlayacak.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup ‘ta mücadele eden Tekirdağspor 20. Haftada kendi sahasında İstanbul bölgesi takımlarından Çatalcaspor’u konuk edecek.


Tekirdağspor B.A.L. Takımı
TEKİRDAĞSOR DAHA ÖNCE YENMİŞTİ
Çatalcaspor şu anda 17 puanla grupta 12. sırada ve düşme hattında bulunuyor.
Sezonun ilk devresindeki karşılaşmalarda ligin 5. haftasında Çatalcaspor kendi sahasında Tekirdağspor’a 2-0 yenilmişti.
Tekirdağspor ise 29 puanla 6. sırada bulunuyor. Kesin galibiyet parolasıyla saha çıkacak olan Tekidağspor’da son hazırlıklar da tamamlandı.
ilk düdüğün saat 14.00’da çalacağı müsabakayı 1- Furkan Işık, 2- Hasan Gökmen, 3 Berkin Çokal ve 4 Emirhan Deniz’den oluşan hakem dörtlüsü yönetecek. Maçın gözlemciliğini ise Altan Ural yapacak.
21 Şubat Cumartesi günü 12-14 derece aralığında, parçalı bulutlu bir havada geçmesi tahmin edilen müsabakaya Tekirdağsporlu taraftarların da ilgi göstermesi bekleniyor. Müsabaka 21 Şubat Cumartesi saat 14.00’da Namık Kemal Stadı’nda ücretsiz izlenebilecek. Haber: F. Ozan Beysalan
