SÜPER AMATÖR’DE 15. HAFTA BÖYLE GEÇTİ

SÜPER AMATÖR’DE 15. HAFTA BÖYLE GEÇTİ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

ASKF Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 15. Haftasında grupta ligten çekilen 2 takım olması nedeniyle oynanan 5 müsabakada 15 gol atılırken ligten çekilen 100. Yılspor ve Çorluspor ise eşleştikleri takımlara karşı 3-0 mağlup sayıldı.

 

Haber, Grafik ve Fotoğraflar: F. Ozan  Beysalan

 

18 Ocak Cumartesi günü oynanan 15. Hafta müsabakalarında Akçeşmespor, geçtiğimiz hafta ligden çekilen Çorluspor işe eşleşti. Dolayısıyla Akçeşmespor bu haftayı maç yapamadan 3-0 hükmen galip olarak geçti.

 

  1. haftanın en sıkı karşılaşması ise Marmaraereğli Belediyespor ile Şarköyspor arasında oynanan müsabaka oldu. Marmaraereğli Belediyespor 3-0 galibiyetle sonuçlanan bu müsbakadan şampiyonluk iddiasını güçlendirdi.

 

Ligten çekilen bir diğer takım 100. Yılspor’da bu haftada eşleştiği Ergene Gençlerbirliğispor’a karşı oynamadan hükmen 0-3 yenik sayıldı.

 

Süper Amatör Lig puan tablosunda orta sıraların mücadelesine sahne olan bu karşılaşma ise Çerkezköy 1911 Spor ile Tekirdağ Karadenizspor arasında oynanan müsabaka oldu. İki takım’da 1-1 skorla bu maç sonunda 1’er puan’la ayrıldı.

 

Orta sıraların bir diğer mücadelesi de Göngörmezspor ile Muratlı Belediyespor arasında yaşandı. Yükselişini sürdüren Göngörmezspor, Muratlı Belediyespor’u Kapaklı Sahası’nda  4-0 yendi.

 

Süper Amatör Lig’te 15. Haftada da liderliğini sürdüren Taşkıranlar Kapaklı 59 Spor ise Kızılpınarspor’u kendi sahasında ikinci yarıda kaydettiği 3-0’lık net skorla geçerek puanın 40’a yükseltti.

 

Buna göre  15. Hafta sonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig puan tablosu şu şekilde oluştu.

Haber, Grafik ve Fotoğraflar: F. Ozan  Beysalan

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.