BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

 CANDAN BAŞKAN VATANDAŞLARI ÇANAKKALE’YE UĞURLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde vatandaşları Çanakkale Destanı’nın yazıldığı topraklara uğurladı. Hemşehrilerini bizzat yolcu eden Candan Başkan, bu anlamlı günde vatandaşların heyecanına ortak oldu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARİH VE KÜLTÜR KÖPRÜSÜ

Kültür ve tarih bilincini güçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çanakkale Kültür Gezileri kapsamında, üç otobüsle yola çıkan 150 katılımcı, Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları yerinde görme ve o eşsiz atmosferi yakından hissetme fırsatı bulacaklar.

ÇANAKKALE RUHUNA ANLAMLI YOLCULUK

Tekirdağ Tarihi Valilik Binası önünden hareket eden otobüsleri uğurlayan Candan Başkan, vatandaşlara iyi yolculuklar dileyerek şöyle konuştu:

“Bugün hemşehrilerimizi, Çanakkale Destanı’nın yazıldığı topraklara uğurladık. Vatandaşlarımız Kilitbahir’den Şehitler Abidesi’ne, 57. Alay Şehitliği’nden Conkbayırı’na uzanan bu anlamlı rotada tarihimizin en önemli değerlerini yerinde görme ve Çanakkale ruhunu hissetme fırsatı bulacaklar. Bu özel yolculuğa katılan tüm vatandaşlarımızın unutulmaz anılar biriktirmelerini diliyorum.”

MİLLÎ MÜCADELENİN İZLERİNİ YERİNDE GÖRECEKLER

Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü koordinasyonunda sürdürülen geziler kapsamında katılımcılar; Kilitbahir, Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Çanakkale ruhunu yaşatan birçok tarihi noktayı ziyaret ederek millî mücadelenin izlerini yerinde görme imkânı bulacaklar. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.