YKS ADAYLARINA SINAV ÖNCESİ MORAL VE MOTİVASYON DESTEĞİ

YKS ADAYLARINA SINAV ÖNCESİ MORAL VE MOTİVASYON DESTEĞİ
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve gençlerin üniversiteye hazırlık süreçlerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen TEK Genç Akademi, üniversite adaylarını sınav öncesinde önemli bir etkinlikte buluşturdu.

Genç Kariyer Akademisi Kurucusu ve Eğitmen Nur Erdem Özeren’in konuşmacı olarak katıldığı “YKS’ye Girmesek Olmaz mı?” başlıklı seminer, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen etkinlikte Özeren, kendi eğitim ve kariyer yolculuğundan örnekler paylaşırken, sınav sürecinde yaşanan kaygı ve stresle başa çıkma yöntemleri konusunda da öğrencilere önemli bilgiler aktardı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) sayılı günler kala gerçekleştirilen seminerde, sınavın yalnızca akademik bir süreç olmadığına dikkat çekilirken, öğrencilerin motivasyonlarını yüksek tutmalarının ve hedeflerine odaklanmalarının önemi vurgulandı. Öğrenciler, sınav hazırlık sürecine ilişkin merak ettikleri konuları da konuşmacıya yöneltme fırsatı buldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin eğitim hayatlarına katkı sunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TEK Genç Akademi, düzenlediği eğitim programları, rehberlik çalışmaları ve motivasyon etkinlikleriyle üniversite adaylarının yanında olmaya devam ediyor.

Sınav öncesinde gerçekleştirilen seminer, öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırırken, YKS sürecine daha bilinçli ve özgüvenli bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.