BÜYÜK ÇINARLI 3’TE 3 YAPTI 3-2

BÜYÜK ÇINARLI 3’TE 3 YAPTI 3-2
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Tekirdağ ASKF 1. Amatör Küme A Grubu üçüncü haftasında Büyük Çınarlıspor, Şarköy Yıldızspor’u 3-2 yendi.

Büyük Çınarlıspor ligin üçüncü haftasında aldığı bu üçüncü galibiyetle grubunda namağlup liderliğini sürdürdü.

Haber: F. Ozan Beysalan

 

Kategori: Tekirdağ ASKF 1. Amatör Küme  A Grubu 3. Hafta

Saha: Karadeniz 1 No’lu Suni Çim Saha – Süleymanpaşa/Tekirdağ

Hakemler: Erkan Yıldız, Mustafa Cem Gözüaçık, Cihan İnci

Gözlemci: Ayhan Örnek

 

Büyük Çınarlıspor İlk 11 Oyuncuları : Olcay Ülker, Barkın Baydemir, Bora Baydemir, Durmuş Koç, Burak Nohut, Ömürcan Karabacak, Ege Kahraman, Mustafa Batuhan Bektaş, Arda Cansever, Enes Said Cengiz, Ömer Dağ

Yedekler:  Sükrücan Öztürk, Emiray Kılıç, Sabri Bakır, Can Berk Dik, Özgür Bayraktar, Halil Örkmez, Arda Durut, Mehmet Batu Yüce

Antrenör: Hasan Cengiz

………………………………………………………………………………………………

Şarköy Yıldız Spor Kulübü İlk 11 Oyuncuları : Efe Can Öztekin, Doğukan Berk Soylu, Okan Gümüş, Mahsun Özaymak, İbrahim Bozey, Çağatay Akdeniz, Ahmet Alemdar, Mehmet Can Sarısen, Deniz Aydın, Lütfi Kalınçık, Yusuf Ziya Topka

Yedekler: Sezgin Tutan, Cengiz Şahin, Seymen Sevim, Ertuğ Gönel, Yunus Maral, Ferhat Can Maral, Emirhan Sarıbaşık

Antrenör: Özay Ceylan

 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Müsabakaya Büyük Çınarlıspor etkili başladı ve 17.’nci dakikada Enes Said’in golüyle Büyük Çınarlıspor 1-0 öne geçti.

30.’uncu dakikada ise Arda Cansever’in golü  durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı sonunda  Büyük Çınarlıspor ekibi mola odasına 2-0 öndse girdi.

Büyük Çınarlıspor 2-0 Şarköy Yıldızspor

İkinci yarının başlarında 53.’üncü dakikada Arda Cansever’den bir gol daha geldi ve Büyük Çınarlıspor farkı 3-0 yaptı.

54.’üncü dakikada Şarköy Yıldızspor’dan  Çağatay Akdeniz ikinci sarı kartı da görerek kırmızı kart’la oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra Şarköyspor  10 kişi olarak müsabakaya devam etti.

Bu dakikadan sonra Şarköy Yıldızspor ekibi sahada 10 kişi kalmasına rağmen iki gole imza attı nitekim 71.’inci dakikada Lütfi Kalınçık ve 90.’ıncı dakikada Ahmet Alemdar’dan gelen gollerle skor 3-2 oluverdi ve Şarköy ekibi farkı 1’e indirdi. Lakin maçın kalan az düresinde başka gol kaydı olmadı ve ilave sürenin de bitmesiyle maçın hakemi Erkan Yıldız, oyunun bitiş düdüğünü çaldı.

Maçın Sonucu: Büyük Çınarlıspor 3-2 Şarköy Yıldızspor

Bu sonuçla Büyük Çınarlıspor 1. Amatör Küme A Grubu  üçüncü hafta sonunda  9 puanla nağmağlup olarak liderliğini sürdürdü.

Şarköy Yıldızspor ise 3 puanlatabloda  beşinci sırada yer aldı.

Haber: F. Ozan Beysalan

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.