Tekirdağ Manşet Gazetesi

“2021 Kalkınma Yılı Olacak”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel 2021 yılının kalkınma yılı olacağını söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Belediye Başkan yardımcıları Süleymanpaşa TV’de düzenlenen Halk Gününe katıldı.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel programda 2020 yılında gerçekleyen faaliyetler ile 2021 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Yüksel konuşmasında 2020 yılının tüm olumsuzluklara rağmen onlarca projenin gerçekleştirdiğini söyledi
2021 yılında da yeni projelere imza atacaklarını ifade eden Yüksel, şunları kaydetti;” Sahilde yıkılan ordu evi ile değerlendirilme yapılacak. Altınova’da ki millet bahçesiyle ilgili olarak 70 dekarlık araziyi büyütmek istiyoruz. Tekirdağspor la ilgili tesis çalışmalarımız var. Tesis bu sene içinde yapılacak. Tekirdağspor’a kimse sahip çıkmıyor. Büyükşehir Belediyesi de sahip çıkmadı. Cüneyt Yüksel in sırtına bu lig kolay değil. Ben üstüme düşeni yapacağım. Büyükşehir bize geçerse tüm takımlara destek vereceğiz. Biz götürebildiğimiz kadar götüreceğiz.”
“Spor Tesisleri Tamamlanıyor”
2021 yılının Mart ayı sonuna kadar spor tesislerini tamamlayacaklarını da ifade eden Yüksel”; 28 spor tesisi yapıyoruz. 2021 yılının Mart ayına kadar spor tesislerinin tamamını hazır hale getireceğiz. 2021 yılını gençlerimize hediye etmiş olacağız” dedi.
“YOL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”
2020 yılında 1 Milyon m2 kare yol yapıklarını da hatırlatan Yüksel, 2021 yılında da 1 Milyon m2 kare daha yol yapıp tüm yol sorununu çözeceklerini söyledi.
Yüksel ayrıca işsizlik sorununu azaltmak için SELEF projesini gerçekleştireceklerini ifade etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.